Juhlapalvelu

Juhlapalvelu ulkoilmatapahtumiin

Juhlapalvelu Tapahtumestarit Serét toimii tilauksesta Uudellamaalla ja itäisessä Kymenlaaksossa. Olemme erikoistuneet ulkoilmatapahtumiin, joihin tuomme jännittävän lisän liekittämällä loimulohta. Liekitys on myös jännittävä ohjelmanumero tilaisuuteesi. Juhlapalvelumme voit tilata niin isoihin kuin pieniinkin tilaisuuksiin.

Häihin, yritystilaisuuksiin, suuriin tapahtumiin…

Jo vuosien ajan olemme tarjonneet elähdyttävää juhlapalvelua yrityksille ja yksityisille. Kala-aiheinen pitopalvelu sopii niin häihin, syntymäpäiville kuin suuriin toritapahtumiinkin. Myös yritysten kesäpäiville, edustustilaisuuksiin ja muihin tapahtumiin tarjoamme jännittävän lisän. Lohen loimutus on näyttävä tapahtuma varsinkin pimenevässä illassa ja loimuttamisesta nousevat tuoksut lumoavat vieraat. Lue lisää loimulohesta.

Hymyssä suin kokeneella otteella

Tapahtumapalvelu Serét on toiminut jo vuosia Uudenmaan ja itäisen Kymenlaakson alueella. Olemme toteuttaneet kokonaisvaltaista juhlapalvelua suuriin yleisötapahtumiin ja pienimuotoisiin yksityistilaisuuksiin. Kalapiireistä ja televisiostakin tuttu Timo Sere osaa loimutuksen lisäksi myös asiakaspalvelun ja vieraiden jututtamisen. Tarjoammekin enemmän kuin makunystyrät lumoavaa pitopalvelua: tarjoamme unohtumattoman lisän tilaisuuteesi. Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!