Loimulohi-catering

Ainutlaatuinen Loimulohi-catering Uudellamaalla ja itäisessä Kymenlaaksossa – Tilaa juhliisi!

Haluatko juhliisi herkullisen kalatarjoilun osaavalta catering-ammattilaisilta? Onko konjakilla liekitetty loimulohi juuri oikea silaus häihisi? Meiltä saat ainutlaatuiset kalaherkut!

Loimulohiherkku, joka vie kielesi mukanaan

Tarjoamamme konjakilla liekitetty loimulohi on ainutlaatuinen kalaherkku koko maailmassa. Loimutamme lohen vuosikymmenien kokemuksella ja käyttämämme liekitysmenetelmä on uniikki. Tarjoamamme kala on siis erikoisherkkua!

Voit tilata loimulohta yritykseltämme catering-palveluna pienistä ryhmistä aina isompiin tuhansien ihmisten tapahtumiin koko Etelä-Suomen alueella, erityisesti Uudellamaalla ja itäisessä Kymenlaaksossa. Olemme olleet mukana kaikenlaisissa tapahtumissa Suomessa ja Euroopassa, katso referenssimme!

Tilaa heti

Timo Sere on kalapiireissä tunnettu henkilö, TV:stä tuttu sekä tunnettu myös ympäri Eurooppaa. Kalaruokien ohella saat meiltä kokonaisvaltaisesti myös muut tarjottavat: lihat, salaatit ja leivät ynnä muut herkut. Kun haluat tarjota vieraillesi unohtumattoman pitopalvelun, tilaa catering meiltä. Ota yhteyttä!